Het is bijna zover, Sinterklaas is alweer bijna in het land. Dus gaat het Comeback Theater een show organiseren die show heet de Pepernoten fabriek. in de show gaat van alles gebeuren er komt een dief, het Sinterklaas journaal komt en natuurlijk niet te vergeten Sinterklaas en zijn pieten. de mensen van het toneel en het licht en geluid hebben er al heel veel zin in. maar het moet jammer genoeg wel met Corona maatregelen. je moet bijvoorbeeld een mondkapje dragen in het Theater, maar de mensen van het toneel hoeven gelukkig geen 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

de groepsleidingen/jongeren van de Comeback mogen komen kijken naar de fantastische show van 2020. De tickets voor de show zijn te koop in het Comeback Theater. De pepernoten fabriek is op 5 december 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *